KOFFIE&JIJ

KOFFIE&JIJ Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 26 beoordelingen
25 aug 2019 om 15:19 Ruim anderhalf uur op een broodje kaas moeten wachten. Een broodje kaas. Daarnaast is deze toko veel te duur voor wat je krijgt. 18 euro voor 2 broodjes en 1 sapje. Never again
25 aug 2019 om 14:00 Bezorgtijd was 1,5 uur. Hier werd niet even over gecommuniceerd. Eten was matig voor de prijs, jammer!
18 aug 2019 om 16:34 Waar te beginnen. Veel te lang wachten en al helemaal te veel betalen voor vies eten. Als lunch/ontbijt tent moet je toch wel sneller 2 gerechten kunnen bezorgen? Kwaliteit was slecht en stelde gewoon niets voor. Echt nooit meer.
17 aug 2019 om 18:54 Eten was erg lekker
16 aug 2019 om 19:00 Bezorging duurde wat langer dan aangeven, maar het was heerlijk! Ontbijt voor 2 ook zeker geen kleine portie.
7 aug 2019 om 17:00 Eten was echt ontzettend lekker, wel iets aan de prijzige kant. Als de prijzen iets lager zouden zijn.. Ik eet hier alsnog regelmatig en nog nooit slechte ervaring gehad. Jammer van de openingstijden, vaak al gesloten tegen de tijd dat ik wil bestellen.
5 aug 2019 om 8:19 Het eten en drinken was heel erg lekker. Vers, goede prijs-kwaliteit combinatie. Wel een erg lange bezorgtijd
3 aug 2019 om 16:44 Morningstar yoghurt is erg lekker. Ook de 2 Lemonaids (limoen en bloedsinaasappel) vielen goed in de smaak (koolzuurhoudend) erg verfrissend. Bezorging is goed
3 aug 2019 om 13:57 Super snel en heerlijk vers! X Sparkelized Hilversum x
2 aug 2019 om 15:46 Bezorger netjes op tijd en vriendelijk. Pancakes + broodje tonijn besteld. Pancakes waren gewoon zwart omdat ze verband waren. Snap dan ook niet hoe je als werknemer zijnde dit ziet en alsnog inpakt?.. Heb ze moeten weggooien. Broodjetonijn was wel lekker
2 aug 2019 om 14:33 Ontbijt besteld bij Koffie&jij, het was mooi op tijd en ik heb heerlijk gegeten! Ik had de pitaya bowl, die was superlekker van smaak en goed gevuld met veel verschillende soorten fruit en granola. De smoothie was ook super, zeker voor herhaling vatba
27 jul 2019 om 13:06 Ontbijt voor 2 is erg lekker, maar te prijzig ivt wat we kregen.