KOFFIE&JIJ

Recentebeoordeling


3 sterren uit 407 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Koffie&JIJ. Meer weten? Ontdek meer

8 jan 2023 om 16:51 Super dat er naar aparte wensen wordt geluisterd!
11 dec 2022 om 16:42 Eten was kwalitatief goed en de portie uitstekend, maar het was helaas wel koud... Verder zat het sausbakje van de nacho's los, waarvoor de gehele bestelling onder deze saus zat en plakte... Erg slordig!
30 nov 2022 om 16:05 Frietjes waren bijna koud. Sandwich vond ik vrij droog. Bezorging keurig op de tijd die ik had gevraagd
14 nov 2022 om 16:45 Snelle bezorging en lekker eten
31 okt 2022 om 15:10 Zoete aardappel frietjes waren verband. Geen servetten gekregen. Ijskoffie is letterlijk koude bittere koffie, niet zoet. Broodjes waar je best een bedrag voor betaald is het formaat van een krentenbol. Erg teleurstellend.
23 okt 2022 om 14:26 Duurde zo enorm lang voor het bezorgd werd. Werden eerst netjes gebeld dat het ‘iets langer duurde’ 45 min na de bestelling, vervolgens nog 40 min wachten. Eten was lekker, maar ook erg lauw inmiddels.
20 okt 2022 om 15:23 Veel sneller bezorgd dan er werd vermeld. Top
1 okt 2022 om 12:22 Bezorging duurt meestal dus hou hier rekening mee als je besteld MAAR; voortreffelijk eten, echt heerlijke ontbijt en lunchproducten en snacks! Ook de vers geperste sappen zijn top!
29 sep 2022 om 15:09 Bezorgtijd is wat lang met een uur. Eten is lekker en ei met getoast brood is top. Fijn dat er rekening wordt gehouden met speciale wensen!
14 sep 2022 om 13:49 Goed en lekker broodje
31 jul 2022 om 20:41 Bezorgtijd duurde zo erg lang! Eten vond ik 10 keer niks. Geen smaak aan en erg droog
25 jul 2022 om 15:23 Zoete aardappelfrietjes met de basilicum mayo, erg lekker