KOFFIE&JIJ

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 421 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Koffie&JIJ. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2024 om 15:31 Goede smeuïge worteltaart
7 mei 2024 om 12:02 Desemtoast met avocado, feta en een sunny side up ei was heerlijk! Ik was m'n ontbijt en lunch thuis vergeten. Gelukkig kon de bestelling ook nog snel bezorgd worden!
29 apr 2024 om 14:12 Broodjes waren lekker en vers. De “versgeperste” sinaasappelsap was teleurstellend, het was duidelijk niet vers. Qua prijs-kwaliteit valt het dan wat tegen.
26 nov 2023 om 17:24 The food was stone cold, yoghurt and coffee was leaking everywhere, bread had gotten old when it got here, overall it was a little hard to oversee everything wrong with it, especially after waiting for our food for that long
28 mei 2023 om 10:30 Het leek alsof ze vergeten waren, heb ik gebeld en een mevrouw had me beloofd dat het eten met een kwartier kwam, maar kwartier werd half uurtje. Brood onderste boven op elkaar gedaan. Waardeloos, nooit meer
22 apr 2023 om 12:36 Een ontbijt menu besteld, maar de yoghurt met granola en vers fruit hebben we nooit ontvangen. Jammer genoeg wel voor moeten betalen.
23 mrt 2023 om 13:40 Vaste klant. Echter dit keer viel mijn bestelling erg tegen. Het broodje dat ik standaard bestel, was onherkenbaar, qua formaat en ingrediënten gehalveerd! Onbegrijpelijk dat je dit voor € 10,- aan een klant durft voor te schotelen. Echt spijtig.
12 mrt 2023 om 12:00 Lang op 2 broodjes gewacht. Na een uur wachten maar gebeld er werd gezegd nog 10 min na weer 20 min gewacht nog een keer gebeld kregen we een attitude bleek het dat ze de verkeerde bestelling voor zich had. Broodjes waren lekker maar wel duur
26 feb 2023 om 19:21 12,50 voor een broodje carpaccio ter grootte van een krentenbol, bestelde een volkoren croissant en kreeg een gewone voor €4,50 met een klein plakje kaas er op. Is het geld absoluut niet waard
20 feb 2023 om 19:36 Great food, fast delivery
14 feb 2023 om 14:38 Vind 15€ voor een broodje wel duur maar het was heerlijk en bezorger kwam op afgesproken tijd
12 feb 2023 om 13:22 Ontbijt besteld van 14 euro en vond persoonlijk beetje treurig voor dat geld misde de jam voor het crossiantje en letterlijk 1 klein sneetje brood met roerei en ei was koud niet voor herhaling vatbaar deze ontbijt deal