KOFFIE&JIJ

KOFFIE&JIJ Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 386 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Koffie&JIJ. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 17:29 Super lekker broodje, toetje voor vanavond erbij besteld om aan de minimale orderwaarde te komen, ook lekker. Bezorgtijd zoals aangegeven een uur, maar op zich wel lang voor de lunch.
28 jun 2022 om 16:17 Ik had 3x zoete aardappelfriet besteld, maar er werd helaas 2 stuks bezorgd terwijl ik er wel voor heb betaald. Het eten was lekker, wel jammer dat de totale bestelling niet is bezorgd.
24 jun 2022 om 18:10 Lunch besteld maar wij hebben hier niet van genoten, viel erg tegen. Enige wat lekker was, was de sinaasappelsap. Bezorger was ook 15 minuten te vroeg terwijl wij op tijd hadden besteld, gelukkig waren we nét thuis.
6 jun 2022 om 18:42 Eten kwam 20 minuten te laat. Het was ook niet compleet en verkeerde dingen er bij geleverd. Kwam koud aan. Zoete aardappel was ook niet zoals het hoort.
5 jun 2022 om 17:22 Broodje was prima, maar de Frappuccino was eigenlijk gewoon een koude koffie met melk.
5 jun 2022 om 16:05 Complete Lunch en een mango smoothie besteld, het was weer heerlijk! Een van de beste adresjes als het gaat om ontbijt en lunch! Dankjulliewel
17 mei 2022 om 14:44 Superfijn om zo snel nog een ontbijtje te kunnen scoren. Kopje koffie erbij en klaar.
10 mei 2022 om 14:25 Weer heerlijk geluncht en de bezorging was precies op de gewenste tijd!
15 apr 2022 om 14:11 Eten was al koud bij aankomst, en met name de pannekoekjes waren droog met weinig topping
8 apr 2022 om 12:51 Koffie was koud (ik woon op 3 min fietsafstand) en de salade bevatte geen dressing.
28 mrt 2022 om 18:10 Bezorging duurde enorm lang, zoete aardappelfriet was luchtdicht verpakt en is daardoor gaan zweten. Klef, nat en koud. Heel erg jammer. Kost best veel geld zo’n lunchbox. Sandwich was wel lekker.
27 mrt 2022 om 12:24 Pancakes hadden niet veel smaak en waren heel klein en droog, wat ik niet had verwacht voor die prijs. De broodjes waren wel lekker.